naslovna > Arhiva novosti > Matura 2010.

Videokonferencija na temu prijava i provedba ispita državne mature za  razrede IV.f,o,d i e

15. siječnja 2010. od 14.00 do 16.30 sati održat će se videokonferencija na temu državne mature i prijava na studijske programe koju će voditi Goran Sirovatka, ravnatelj Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja te Vedran Mornar, dekan Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu.

Konferencija se organizira za učenike završnih razreda srednjih škola sa četverogodišnjim programima. Škole će na linku: http://mod. carnet.hr/index.php?q=watch&id=831 moći pratiti prijenos ove videokonferencije, a snimka će kasnije biti objavljena na MOD portalu na linku: http://mod.carnet.hr

Za učenike koji će u školi pratiti Internet prijenos (strearning) otvorena je  e-mail adresa: matura-pitanja@carnet.hr, preko koje će se moći postavljati pitanja.

Ukoliko se iskaže interes učenicima  četvrtih razreda četverogodišnjih programa bit će omogućeno organizirano praćenje ove videokonferencije i u školi.

Molim zainteresirane učenike – maturante da se najkasnije do četvrtka 14. siječnja 2010. prijave i potpisom kod razrednika potvrde da žele pratiti videokonferenciju u školi (informatička učionice kod školske knjižnice).

Ispitna koordinatorica: Čeda Perko                                                                                                                                             

Na mrežnim stranicama www.ncvvo.hr  možete preuzeti Vodič kroz ispite državne mature za učenike četvrtih razreda gimnazija i četverogodišnjih strukovnih škola.

Fotogalerija: