naslovna > Arhiva novosti > Sretan Božić i nova 2011. godina!

25.12.2010. Sretan Božić i nova 2011. godina!

„Za svoga vijeka trebamo živjeti i raditi
tako da ono što do nas stigne kao sjeme
u sljedeću generaciju može prijeći kao cvijet,
a što nama dođe kao cvijet, njima može doći kao plod.
To je ono što podrazumijevamo pod napretkom.“
                                          (Henry Ward Beecher)

 
       (Kliknite na loptice da vam se otvori čestitka /
      Click on Christmas decoration to open the card)

 

"Želim vam da budete sretni tijekom cijele nadolazeće godine i da sreću širite dalje, od svojih najmilijih do kolega na poslu. Želim da vam i srce i duh budu i ostanu mladi, kao u onih s kojima provodimo radne dane i godine, cijeli naš radni vijek – s našim učenicima, u zajedničkome radu i zadatku – u neprestanom obnavljanju i učenju", prigodne su riječi kojima se ravnatelj obratio prisutnim kolegicama i kolegama, djelatnicima škole i njihovim gostima - umirovljenicima te učenicima na tradicionalnom božićno-novogodišnjem domjenku na kraju I. polugodišta.

Druženje je bilo ispunjeno bogatim kulturno-umjetničkim programom koji su brojni učenici realizirali sa svojim profesora bilo božićnim pjesmama djevojačkog pjevačkog zbora, prigodnom recitacijom, čitanjem nagrađenih literarnih radova, bilo glumom i svirkom (više: Kulturno-umjetnički program i Sudionici programa) kao i domjenkom kojeg su pripremili mladi ugostitelji sa svojim mentorima.

Tom se prigodom kolektiv škole svake godine druži sa ranije umirovljenim djelatnicima i ujedno oprašta od svojih kolega koji su upravo otišli u zasluženu mirovinu, jer:

„Učitelj djeluje na vječnost;
nikada ne može odrediti
gdje njegov utjecaj prestaje“
                  (Henry Adams)

 

Fotogalerija: