naslovna > Arhiva novosti > Međužupanijska smotra GLOBE 2011

04.03.2011. Međužupanijska smotra GLOBE škola u SŠMB-u (07.03.2011.)

Naša je škola i ove godine domaćin međužupanijske smotre GLOBE škola 2011. koja će se  održati u ponedjeljak 7. ožujka 2011. u školskom restoranu s početkom u 10.00 sati.
Na ovogodišnju međužupanijsku smotru pozvane su sve  škole iz Istarske, Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije koje su aktivno provodile Program GLOBE u protekloj godini. Tom se pozivu odazvalo 7 škola te  jedna škola koja tek započinje svoj rad u GLOBE programu tako da će smotri prisustvovati kao škola-gost.
Rad škole predstavljat će  tročlana učenička ekipa  uz pomoć posterske prezentacije ili prezentacije GLOBE bloga ili internetske stranice škole.

08.03.2011. Održana međužupanijska smotre GLOBE škola 2011.  Na ovogodišnju međužupanijsku smotru pozvane su sve  škole iz Istarske, Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije koje su aktivno provodile Program GLOBE u protekloj godini te se tome pozivu odazvalo 6 škola.
Dvije  škole koja tek započinju svoj rad u GLOBE programu su smotri prisustvovale kao škole-gosti, a to su Osnovna škola V. Nazora iz Vrsara i Osnovna škola V. Nazora Pazin, područna škola iz Svetog Petra u Šumi.
Rad škole predstavljale su  tročlane učeničke ekipe  uz pomoć posterske prezentacije dok se je OŠ R.K. Jeretova iz Opatije odlučila za prezentaciju postera kroz mrežne stranice svoje škole (više na: Ljestvica poretka i fotogalerija).

(Tekst: Čeda Perko, dipl. ing., voditeljica MŽSV Programa GLOBE)

 

Preuzimanje:
Vremenik smotre - pdf
Bodovanje - pdf
Ljestvica poretka - pdf

Poveznice:
Održano međužupanijsko stručno vijeće GLOBE programa - ssmb.hr
Srednja škola Mate Blažina domaćin Međužupanijske Globe smotre - nasifoji.com

 

Posteri:
 
 

Fotogalerija: