naslovna > Arhiva novosti > Milivoj Crvak profesor mentor

20.07.2012. Milivoj Crvak napredovao u zvanje profesor mentor (20.06.2012.)

SVEČANO URUČENA RJEŠENJA O NAPREDOVANJU U ZVANJU
 


Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih organizirala je svečane dodjele Rješenja o napredovanju i ponovnom izboru u zvanje nastavnika strukovnih predmeta   te  nagrada „Faust Vrančić“ učenicama i učenicima za postignuto prvo mjesto na državnim natjecanjima  u strukovnim disciplinama, odnosno priznanja za postignuto jedno od prva tri mjesta na međunarodnim natjecanjima, smotrama, izložbama te zahvalnice njihovim mentorima i mentoricama za postignute izvrsne rezultate u pripremanju učenika za sudjelovanje na spomenutim događanjima tijekom školske godine 2011./2012.

Svečanostima, održanima 20. lipnja 2012. u hotelu Antunović u Zagrebu, nazočili su gđa Ankica Nježić, pomoćnica ministra za odgoj i obrazovanje, ravnatelj ASOO-a gospodin Ivan Šutalo te predstavnici  obrazovnih ustanova u RH.
 
Nakon provedenoga postupka praćenja rada nastavnika strukovnih predmeta i procjeni kandidata za napredovanje u zvanje profesor mentor i profesor savjetnik, dodijeljeno je 115 Rješenja o napredovanju i ponovnom izboru u zvanje nastavnika strukovnih predmeta.

Milivoj Crvak, profesor elektrotehnike u Srednjoj školi Mate Blažina, napredovao je u zvanje profesor mentor.

 

"Tijekom dugogodišnjeg rada organizira natjecanja učenika iz osnova elektrotehnike i mjerenja u elektrotehnici te sudjeluje na županijskim i državnim natjecanjima i smotrama  radova kao mentor učenicima s istaknutim rezultatima. Dugogodišnji je voditelj Županijskog stručnog vijeća elektrotehnike i računalstva. Kao predavač sudjelovao je u radu stručnog skupa Vježbe iz automatike. Priprema i provodi stručne izlete i stručne skupove za nastavnike elektrotehničke grupe predmeta škola Istarske županije."
                                           (izvadak iz Zapisnika o neposrednom uvidu u rad nastavnika Milivoja Crvka, prof. elektrotehnike)

Čestitke!!!

 

Galeriju fotografija s dodjele Rješenja o napredovanju i ponovnom izboru u zvanje nastavnika strukovnih predmeta pogledajte ovdje.

(www.aso.hr)

 

Fotogalerija: