naslovna > Arhiva novosti > Edukativne tribine prof.dr.sc. Zoričića u SŠMB-u

12.11.2011. Edukativne tribine prof.dr.sc. Zorana Zoričića u SŠMB-u (15.-16.11.2012.)

 

U okviru Školskog preventivnog programa gost Grada Labina, naše škole i labinskih osnovnih škola bit će poznati hrvatski stručnjak  za prevenciju ovisnosti doc. dr. sc. Zoran Zoričić iz KB „Sestre milosrdnice“ Zagreb koji će 15.11. 2012. održati edukativne tribine i predavanja za učenike, nastavnike  i roditelje Srednje škole Mate Blažine.

Predavanja i tribine će se održati prema ovom rasporedu:


12.00 - tribina/predavanje za učenike I. razreda srednje škole s predmetnim nastavnicima, Vijećem učenika i Savjet mladih Grada Labina


13.30 - tribina/predavanje za profesore i stručne suradnike SŠMB-a (tematsko Nastavničko vijeće uz obvezno prisustvovanje), za članove Stručnog tima za mlade, roditelje učenika SŠMB-a (I. razredi) i Vijeće roditelja SŠMB-a.

Pozivamo nastavnike, roditelje i učenike I. razreda srednje škole da u četvrtak 15.11.2012. u Srednjoj školi Mate Blažine (u školskom restoranu) prema  planiranom rasporedu sudjeluju  na stručnom predavanju dr. Zoričića,  koji će svojim ogromnim znanjem i  iskustvom dati važan doprinos našem zajedničkom ulaganju u zdravo odrastanje mladih.

 


 doc. dr. sc. Zoran Zoričić iz KB „Sestre milosrdnice“ Zagreb


Organizator:  Grad Labin, Labin – Zdravi grad  uz podršku stručnih suradnika SŠMB-a i članova Stručnog tima za mlade Vijeća za komunalnu prevenciju Grada Labina.

 

 

 

 

Preuzimanje:

Raspored predavanja za SŠ - pdf

Poziv za roditelje i učenike SŠ - pdf

Raspored predavanje za OŠ - pdf

 

Poveznice:

 15.11.2012. Školski preventivni program suzbijanja zlouporaba sredstava ovisnosti - radiolabin.hr

Edukativna radionica o ovisnosti kod mladih Slavka Sakomana 2011. - ssmb