naslovna > O školi > Osobna karta

Osobna karta škole


"Ne idi ispred mene, ne mogu te slijediti,
ne idi iza mene, ne mogu te voditi.
Samo idi pored mene i jednostavno mi budi prijatelj."
(A. Camus)


                      Memorandum škole - pdf

Vizija i misija škole

Misija Naša je misija da budemo zajednica koja uči u pozitivnom ozračju i zadovoljava potrebe učenika u stjecanju općih i stručnih  kompetencija uz korištenje različitih metoda i oblika rada te stilova učenja i poučavanja. Potičemo inicijativu i aktivno uključivanje učenika u provođenje ljudskih prava, građanskog odgoja i ekološke problematike te razvoj učeničkog stvaralaštva i samopoštovanja kao i njihovo osposobljavanje za daljnji studij i rad.

Vizija Naša je vizija također otvoreno komuniciranje između svih subjekata, poticanje aktivnog uključivanja učenika, roditelja i lokalne zajednice u aktivnosti škole te zajedničko rješavanje problema. Time ćemo još uspješnije utjecati na osposobljavanje mladih kadrova i na prevenciji društveno neprihvaćenih oblika ponašanja.

Interkulturalne aktivnosti


Prezentacija Interkulturalne aktivnosti SŠMB-a - pdf

Prezentacijski letak


                               Letak 2017. - pdf


Letak naslovnica 2016. - pdf    Letak poleđina 2016. - pdf 

Podaci o ustanovi Školski priručnik Znamen 2014.-2015. - znamen.hr

Učenici o svojoj školi

Srednja škola Mate Blažine u Labinu ili "Naša škola" - glasistre.hr
Poveznice:
E-novine POINT - novinessmb.com

PRIZNANJA I NAGRADE
Svojim se kvalitetama Srednja škola Mate Blažine nastoji uklopiti u europsku viziju u čemu svesrdnu pomoć ima od svog osnivača - Istarske županije, od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta (koje joj je dodijelilo 2000. godine Ministrovo priznanje za višegodišnji «uspješan, kvalitetan i kreativan rad»), od Agencije za odgoj i obrazovanje i Agencije za strukovno obrazovanje s kojima uspješno surađuje, kao i od Grada Labina (koji joj je uručio Nagradu «za posebna dostignuća u javnom, kulturnom i pedagoškom djelovanju u zemlji i inozemstvu» povodom obilježavanja 60. obljetnice rada.


NAGRADA GRADA LABINA 2007.

«za posebna dostignuća
u poticanju kreativnog pristupa
u izgradnji osobnosti i ugleda
svojim javnim, kulturnim i
pedagoškim djelovanjem
u zemlji i inozemstvu.»

 

 

 

 

 


 

 

 

MINISTROVO PRIZNANJE 2000. «za uspješan, kvalitetan i kreativan rad»

 

 

 

 

 

Preuzimanje:
Mission and vision SSMB 2012. - pdf   Prezentacija SŠMB-a na Danima otvorenih vrata 2014. - pdf   Osobna iskaznica škole 2013. - pdf   Osobna iskaznica škole 2012. - pdf   Osobna iskaznica škole 2011. - pdf   Osobna iskaznica škole 2010. - pdf

Tlocrt Škole 2018. - pdf

Fotogalerija: