naslovna > Arhiva novosti > Sretne blagdane i uspješnu novu 2014.

Čestit Božić i sretnu Novu godinu!

23.12.2014. Božićno-novogodišnje druženje u SŠMB-u

Ovogodišnje se božićno-novogodišnje druženje djelatnika SŠMB-a s umirovljenicima održalo u utorak 23. prosinca uz tradicionalni prigodni kulturno-umjetničkim program učenika okupljenih u pjevačkom zboru, literarnoj grupi, grupi za engleski jezik i među vrijednim sviračima, nakon ćega je uslijedio domjenak u čast novo umirovljenih djelatnika kojeg su pripremili kuhari i konobari.


 

 

 

 

 
            Oproštaj s djelatnicma koji su ove godine otišli u mirovinu - Leonidom Basanić i Ivicom Jurčevićem

 

 
Čestitke za bogat i raznolik program idu brojnim učenicama i učenicima (ove godine pedesetak njih) koji su pod vodstvom svojim mentora i voditelja sudjelovali u kulturno-umjetničkom programu, u ukrašavanju svečane dvorane i pripremanju domjenka kojim su umirovljenici počastili svoje kolegice i kolege.
Okupljeni sadašnji i bivši djelatnici SŠMB-a nagradili su njihoov trud i umijeće toplim aplauzom.

 

Kolegama, suradnicima, učenicima i njihovim roditeljima, partnerima, poslovnim suradnicima, sponzorima i donatorima... lijepe, tople, ugodne te mirom i radošću ispunjene praznike, kao i uspješnu, vedru, svakog dana osmijesima i vedrinom ispunjenu novu 2015. godinu.

 

Hodogram kulturno-umjetničkog programa - pdf

 

 

20.12.2013. Sretan Božić i uspješnu novu 2014. godinu

 
                     Pozivnica (klikni)                                                      Čestitka (klikni)

I ovogodišnje će već tradicionalno božićno-novogodišnje druženje kolektiva i učenika SŠMB-a s umirovljenicima biti za pamćenje - ispunjeno raznovrsnim i kvalitetnim kulturno-umjetničkim programom (gdje je svoju nadarenost i kreativnost pokazalo 30-ak učenika okupljenih u pjevačkom zboru, među recitatorima, sviračima na gitari, klarinetu, harmonici i sintezajzeru, u konferansi i u prigodnom video uratku pod vodstvom mentora Martine Mahić,Gordane Poldrugovac, Hrvoje Bolfana i Karle Golja Milevoj) i isto toliko ukusnim domjenkom koje su spremili naši mladi kuhari, a posluživali mladi konobari pod vodstvom njihovih mentora Dorjana Mohorovića i Nevija Gašparinija, što je na kraju popraćeno dugim i toplim pljeskom razdraganih gostiju. Čestitke još jednom našim vrijednim učenicama i učenicima na trudu i divnim trenucima koje smo proveli s njima na kraju I. polugodišta ususret predstojećim blagdanima - Božiću i Novog godini.

 

 

 

 

 

 

Umirovljeni djelatnici SŠMB-a u 2013.

Kolegama, suradnicima, učenicima i njihovim roditeljima, partnerima, poslovnim suradnicima, sponzorima i donatorima... lijepe, tople, ugodne, mirisne te mirom i radošću ispunjene praznike,  kao i uspješnu, vedru, svakog dana ispunjenu novu godinu osmijesima i vedrinom.


U nastavku možete se prisjetiti kako smo se zajedno veselili prethodnih godina.

Poveznice:

Božićno-novogodišnje druženje 2012.- ssmb.hr

Božićno-novogodišnje druženje 2011. - ssmb.hr

Božićno-novogodišnje druženje 2010. - ssmb.hr

Božićno-novogodišnje druženje 2009. - ssmb.hr