naslovna > Arhiva novosti > Karlo Frankola i Marko Damjanić osvojili 1. mjesta na Županijskom natjecanju iz informatike

22.2.2017. Lista pozvanih učenika na Državno natjecanje iz informatike OVDJE!

 
                     Eler Diminić i Karlo Frankola                             Lukas Bašić, Laura Kokot, Marko Damjanić
13.2.2017. Karlo Frankola i Marko Damjanić osvojili 1. mjesta na Županijskom natjecanju iz informatike INFOKUP 2017. Karlo Frankola, učenik 2. razreda opće gimnazije i Marko Damjanić, učenik 2. razreda elektrotehničkog usmjerenja Srednje škole Mate Blažine postigli su zapažene rezultate na Županijskom natjecanju iz informatike INFOKUP 2017., održanog u petak 10. veljače 2017. u Labinu. Karlo Frankola je sudjelovao u dvije kategorije i to Osnove informatike (Gimnazije) i Primjena algoritama SŠ (2. razred) i u obje kategorije osvojio 1. mjesto pod vodstvom mentora Elera Diminića. Marko Damjanić je osvojio 1. mjesto u kategoriji Osnove informatike (Strukovne škole) pod vodstvom mentorice Laure Kokot. Treba spomenuti da je našu školu predstavljao i Lukas Bašić, učenik 3. razreda opće gimnazije, te u ukupnom poretku kategorije Osnove informatike (Gimnazije) osvojio 5. mjesto, također pod vodstvom mentorice Laure Kokot.
 
Natjecanje iz informatike INFOKUP sa sastoji od tri kategorije: Osnove informatike (Gimnazije, PM gimnazije i Strukovne škole), Razvoj softvera i Primjena algoritama SŠ. Domaćin natjecanja bila je Srednja škola Mate Blažine Labin, a sudjelovalo je 24 učenika sa svojim mentorima iz šest istarskih srednjih školai to iz Srednje škole Zvane Črnje Rovinj, Gimnazije Pula, Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile Pazin, Srednje škole Buzet, Srednje škole "Vladimir Gortan" Buje i Srednje škole Mate Blažine Labin.

 
    Otvorenje Županijskog natjecanja INFOKUP 2017.               Zajednički ručak natjecatelja i mentora
Svi su natjecatelji na županijskoj razini dobili pohvalnice, mentori zahvalnice, a učenici koji su osvojili jedno od prvih triju mjesta priznanja i prigodne nagrade.

OVDJE!
Izvještaj sa INFOKUP-a u SŠMB-u i rezultati po kategorijama - pdf

 

Više o informacijama o NATJECANJIMA, SUSRETIMA I SMOTRAMA 2017. OVDJE!

 

Fotogalerija: