naslovna > Arhiva novosti > Sve naše zvijezde natjecanja, susreta i smotri 2017.

Sve naše zvijezde natjecanja, susreta i smotri 2017.


Ova je školska godina, u kojoj je Srednja škola obilježila 70. obljetnicu rada, bila iznimno uspješna po vrhunskim i brojnim rezultatima koja su našim profesori-mentori sa svojim učenicima postigli na svim raznama natjecanja i smotri - od gradskih, županijskih, međužupanijskih i državnih do međunarodnih. Tako je na školskoj razini sudjelovalo u natjecanju iz znanja 151 učenik (tri učenika iz 5 predmeta), na županijskim natjecanjima iz 13 predmeta natjecalo se 86 učenika (65 učenika na jednom, 19 učenika na dva, 1 učenika na tri, 1 učenik na pet natjecanja). Na državnim natjecanjima iz 9 predmeta natjecalo se 14 učenika (1 učenik na 2 natjecanja). Na međunarodnim natjecanjima iz 1 predmeta natjecalo se 2 učenika.
Na državnim natjecanjima u kategoriji srednjih škola iz 9 predmeta natjecalo se 14 učenika. Naši su učenici postigli slijedeće rezultate: 1 učenik osvojio su prvo, 2 učenika drugo mjesto,  1 učenik četvrto, 1 učenik peto, 2 učenika šesto i 7 učenika deseto i više mjesto na državnim natjecanjima.
Prvoplasirani učenik na državnom natjecanju iz matematike je KARLO FRANKOLA 2.O (mentor - prof. Ticijana Šumberac). Drugoplasirani učenici na državnom natjecanju jesu: iz osnova informatike KARLO FRANKOLA 2.O (mentor - prof. Eler Diminić), iz Juvenes translatores ARJETA HOĐA 4.O (mentor – prof. Karla Golja Milevoj). Na međunarodnom natjecanju natjecalo se 2 učenika. Naši su učenici postigli drugo mjesto na međunarodnom natjecanju iz predmeta elektrotehnika/strojarstvo FRAN DIMINIĆ 3.E  i  ANTONIO KORŠA  3.E (mentor-prof. Ivica Komadina).
Na susretima i smotrama na svim razinama sudjelovalo je ukupno 86 učenika, od toga na državnim i međunarodnim 51 (od toga 5 učenika na dvije, a 1 učenik na tri smotre).

Dana 23. svibnja u školskom restoranu i praktikumu ugostiteljstva održan je već tradicionalan GASTRO DOMJENAK te ujedno svečani prijem za naše ovogodišnje „Zvijezde natjecanja, susreta i smotri“ - učenike i njihove mentore koji su predstavljali Školu na državnim i međunarodnim natjecanjima, susretima i smotrama. Ravnatelj Čedomir Ružić im je zahvalio i uručio prigodne poklone i Priznanja na postignutim rezultatima na natjecanjima povodom 70 obljetnice Škole. (OVDJE!).
Poveznice:
Izuzetno uspješna školska godina za Srednju školu Mate Blažine - radiolabin.hr
ODLIČNI USPJESI LABINSKIH SREDNJOŠKOLACA NA NATJECANJIMA 2016/2017 GODINE - labin.com
Pogledajte koji su srednjoškolci bili najuspješniji na natjecanjima! - labinština.info

 

Detaljnije NATJECANJA, SUSRETI I SMOTRE 2017. OVDJE!

Detaljnije TURIZAM I UGOSTITELJSTVO OVDJE!

Detaljnije NATJECANJIMA, SUSRETIMA I SMOTRAMA 2016. OVDJE!

Detaljnije NATJECANJIMA, SUSRETIMA I SMOTRAMA 2015. OVDJE!

Detaljnije NATJECANJIMA, SUSRETIMA I SMOTRAMA DO 2014. OVDJE!